Tervetuloa Salpikseen

Lentopalloa tytöille ja pojille!

Salpis ry tarjoaa harrastus- ja kilpailumahdollisuuden lentopallon parissa 7-19 vuotiaille tytöille ja pojille. Sen lisäksi toimintaa on myös aikuisten sarjoissa ja kuntoliikunnassa.

Katso ikäluokkasi ja ryhmäsi valmentajien yhteystiedot näiltä sivuilta ja ota yhteyttä valmentajiin puhelimitse tai sähköpostilla.

Tule mukaan seuratoimintaan

Kaikki lentopallosta ja seuratoiminnasta kiinnostuneet, olette lämpimästi tervetulleita mukaan aktiivisen seuramme toimintaan.

Meiltä löytyy mielenkiintoisia ja antoisia tehtäviä. Tarvitsemme jatkuvasti mm. uusia toimitsijoita, joukkueen johtajia, ohjaajia ja valmentajia. Tarjoamme täyden seuran tuen ja ilmaisen koulutuksen.

ETSIMME UUSIA VALMENTAJIA JA APUOHJAAJIA RYHMILLEMME (F-A -juniorit sekä terveysliikunta).

TARJOAMME SEURAAVAA:

MAHDOLLISUUDEN TOIMIA MUKAVAN HARRASTUKSEN JA LASTEN SEKÄ NUORTEN PARISSA YHDESTÄ KAHTEEN KERTAAN VIIKOSSA

• JOKAISELLE UUDELLE OHJAAJALLE OMA TUKIHENKILÖ (TUTOR), JOKA OPASTAA SEURAN TOIMINTATAVOILLE
  • JOKAISELLA JUNIORIRYHMÄLLÄ ON VALMENTAJAN LISÄKSI OMA TUKIRYHMÄ ELI VANHEMMISTA KOOTTU JOUKKUEENJOHTO, APUOHJAAJA(T) JA BUFFETTI/TURNAUSVASTAAVA
  • KOULUTAMME SINUT TEHTÄVÄÄN. ENSIMMÄINEN TAPAHTUMA ON ALOITTAVAN OHJAAJAN JA TEKNIKKAKOULUN SUPERVIIKONLOPPU
  • MAHDOLLISUUS HANKKIA VALMENTAJATUTKINTO (I-III-TASOT)
  • SEURAN EDUSTUSASU MUKAAN TULEVILLE
  • SUOMEN VALMENTAJAT RY:N JÄSENYYS
  • TARJOAMME PIENEN KULUKORVAUKSEN
  • MAHDOLLISUUDEN MENESTYÄ

ODOTAMME SINULTA

• REIPASTA MIELTÄ JA HALUA TOIMIA LIIKUNNAN JA LASTEN SEKÄ NUORTEN PARISSA

Ota rohkeasti yhteyttä seuran varapuheenjohtajaan Timo Korkalaiseen, 0500 - 677763, koke.korkalainen(at)gmail.com Ja kaikki pelaajat ovat tervetulleita joukkueisiimme. OTA YHTEYTTÄ JOUKKUEIDEN VALMENTAJIIN JA YHDYSHENKILÖIHIN.  Valmentajien yhteystiedot löydät näiltä sivuilta.