Salpiksen kauden 17-18 päättäjäisissä palkittuja

6.5.2018

Seurapäivä Pajulahdessa aloitettiin lentopallon merkeissä.
sitten lähdettiin uimaan
ja sen jälkeen ruoka maistui.
Vielä ei tiedetä kuka pystin saa...
Tässä palkitut

Salpiksen seurapäivää vietettiin kauniissa kesäsäässä Pajulahden urheiluopistolla su 6.5. 2018. Noin 60 salpislaista osallistui aktiivisesti päivän ohjelmaan. Päivä kruunasi kauden 2017-2018 palkintojenjako.

 

SALPIKSEN SEURAPÄIVÄSSÄ 6.5.2018 PAJULAHTI PALKITUT 

 

Vuoden juniorivalmentajaksi Timo Kytö

 

Salpiksen vuoden juniorivalmentajana palkittiin Timo Kytö.

Kauden 2017-2018 valmentajan valitsi ­­­­­­­­­­­­­Kimmo Mäkinen, hän sai itse vastaavan huomionosoituksen vuonna 2017. Varmasti jokainen seuratyöntekijä ansaitsee kiitoksen, mutta vuoden valmentajapalkinto annetaan vain yhdelle. Timo valmentaa nuoria E-tyttöjä. Hän on osa E-tyttöjen valmennusryhmää, joka peluuttaa kolmea joukkuetta eri sarjoissa. Timo tekee myös päivätyönsä liikunnan ja nuorten parissa. Timolle onnea ja menestystä myös tulevina vuosina.   

 

Salpiksen seura-aktiiveja kaudella 2017-2018 ovat Arto Kantonen ja Ilmo Rantalainen. He ovat kuljettaneet naisten ja miesten joukkueita vierasotteluissa ympäri Suomea. Arto tunnetaan myös Salpiksen ”joulukuusi-tohtorina”. Työnsä he tekevät vapaaehtoisina talkoolaisina ja siten tukevat suuresti Salpiksen toimintaa.

 

Kauden 2017-2018 juniorit ja pelaajat

 

Lisäksi Pajulahdessa palkittiin jokaisesta juniorijoukkueesta kauden juniori. Palkitut juniorit ovat osoittaneet kauden aikana mm. positiivisuutta ja tunnollisuutta sekä hyvää joukkuehenkeä.

Yhtenä palkitsemisperiaatteena on, että palkinnonsaajat (valmentaja, seura-aktiivit ja juniorit) vaihtuisivat vuosittain. Palkitut ikäluokittain ja joukkueittain ovat seuraavat :

 

Palkitut Juniorit  

 

E-tytöt ; Tinja Kuronen

E-tytöt ; Anesa Rrustemi

E-tytöt ; Iina Karlsson

E-pojat: Lasse Liikonen

D-pojat : Miro Parviainen

D-tytöt : Jenna Riuttanen

D-tytöt : Anna-Liisa Kovanen

D-tytöt  : Kerttu Varpenius

C-tytöt ; Anni Mattila

A-tytöt ;  Helmi Koskelainen

Naiset N2:  Erica Virtanen

Miehet M2 ; Ville-Markus Sumanen

 

Kiitokset kaikille erinomaisesti sujuneesta kaudesta.