E-tyttöjen tiikerisarjan syyskauden lohkovoitto Salpis Pinkeille ja kolmas sija Pinkit E- tytöt joukkueelle

17.12.2017

 Loistava tunnelma oli Heinishallin kentällä eilen E-tyttöjen tiikerisarjan syksyn päätösturnauksessa. Iloinen kannustus siivitti meidät hyviin suorituksiin ja sen myötä tuli koko syyskauden johtoasema vielä varmistettua lohkovoittona Salpis Pink- joukkueelle. Pinkit E-tytöt joukkueemme pelasi myös hienosti tiukkoja kolmieräisiä pelejä sijoittuen lopulta lohko kolmosiksi. Salpiksella oli koko syyssarjakauden kaksoisjohto tiikerisarjan lohkossaan. Joukkueet osoittivat kuitenkin loppuun asti oikeaa peliasennetta ja joukkueena pelaamista, mikä on ollut tärkeää jokaisen tytön kehittymiselle harrastuksessaan.

Meiltä löytyi myös E-tyttöjoukkueen harrastajista innokkaat ja näppärät tytöt numeroita kääntämään avuksi kirjureille D-tytöistä. Taattu laatu oli myös Salpiksen tuomaritoiminnassa eli sekä E- tyttöjoukkueen oma tuomari Emilia että D-tyttöjen tuomarit Alba ja Laura osasivat hommansa. Kiitos siis heille sujuvasta tuomaroinnista!

Kotiturnaus-puffetitipöytäämme kabinetiin oli loihdittu näyttäviä ja maistuvia herkkuja täyteen.Iloiset myyjät täydensivät pikkujoulun kotiturnaus-tunnelmaa!

Kokonaisuudessaan tämä oli oikea talkoonäyte koko joukkueelta saada hieno kotiturnaus esivalmisteluineen uudelle Heinishallille, kentistä katsomoa ja kahviota myöden. Kiitos kaikille.

Rauhaisaa joulunaikaa Pinkkien E/D-tyttöjemme sponsoreille ja tyttöjen kotijoukoille!