Salpiksen lentopallokauden avajaisia vietettiin Pajunpellon leirikeskuksessa Hollolassa to 1.9. 2011. Noin 100 salpislaista nautti kauniista säästä, saunasta, uinnista, pihapelistä ja grillimakkarasta sekä pullakahvista. Illan kruunasi kauden 2010-2011 palkintojenjako.
Salpis ry järjestää C-nuorten alue SM-kisat Hollolan liikuntahallilla ja yläasteella 16.-18.9.2011.
Lue uusin Power cup lehti
Salpis ry:n sääntömääräinen vuosikokous ti 25.1.2011 valitsi uuden johtokunnan.
Salpis ry tarjoaa naisille oman vuoron lentopallon harrastamista varten.
Salpiksen C-tyttöjen Dance-joukkue sijoittui hienosti aluemestaruushopealle Kotkassa viikonloppuna pelatussa lopputurnauksessa
Salpiksen 96-97 C-tytöillä on syksyn aluesarjassa ollut mukana kolme joukkuetta Salpis Disco, Salpis POP ja Salpis Dance.
Toni Sedergren on valittu Salpikseen uudeksi seuratyöntekijäksi 1.9.2010 alkaen. Tonin vastuulle tulee pääasiassa koululentopallokerhojen vetäminen ja junioreiden valmentaminen. Lisäksi hän toimii lisäapuna tarvittaessa muille ryhmille ja tekee yleistä seuratyöntekoa.
ETLARIN KOULULENTOPALLOKERHOT Salpis ry:n järjestämät koululentopallo kerhot pyörähtävät käyntiin Hollolassa Hälvälän, Tiilikankaan ja Salpakankaan ala-asteilla sekä Lahdessa Kivimaan ja Jalkarannan ala-asteilla 1.9.2010.
Junnu Beach Volley -turnaus 31.7.2010 Messilä, Hollola