Tervetuloa Salpiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Salpis ry:n harjoitusryhmät kaudella 2008-2009 löydät näiltä nettisivuilta kohdasta joukkueiden tiedotteet. Kaikki uudet ja nykyiset harrastajat tervetuloa.
Salpiksen nuoret F-pojat voittivat Power Cupissa KULTAA ! F-pojat puursivat ja taistelivat Savonlinnan Kellarpellossa neljä hikistä päivää ja tuloksena oli uskomaton kolmas perättäinen Power Cup-kultamitali ! Toiseksi sijoittui Suonenjoen Vasama ja pronssilla oli Outokummun Partio.
Vuoden valmentajaksi valittiin Risto Juurinen Risto on toiminut aktiivisesti lentopallon parissa jo 80-luvulta lähtien. Kuluvalla kaudella Riston valmentamat C-pojat sijoittuivat SM-kisoissa hienosti viidensiksi. Risto on suunnitelmallisesti kehittänyt itseään valmentajana, josta osoituksena oli, että Risto oli palkintojenjaon aikaan 3-tason valmentajakoulutuksessa. Ristolle onnea menestystä tulevissa myös tulevina vuosina.
C-poikien joukkue saavutti upean viidennen sijan Kuortaneella 19.-20.4.08 pelatussa SM-lopputurnauksessa. Mestaruuden vei näytöstyyliin erääkään häviämättä Seinäjoki Lentis, jännittävien vaiheiden kautta hopealle Loimaan Jankko ja pronssille Mäntyharjun Virkistys. Salpis onnittelee mitalisteja! Viidennellä sijallaan joukkue jatkoi Salpiksen poikien hienoa menestystä SM-sarjoissa: pojilla oli nyt edustus SM-lopputurnauksessa neljättä kertaa peräkkäin. Pojat, olette Suomen viidenneksi paras C-poikien lentopallojoukkue - se on upea saavutus, onneksi olkoon!
Tervetuloa Salpiksen koko perheen liikuntariehaan Vierumäelle su 25.5.2008 Liikuntarieha on tarkoitettu koko perheelle. Vanhemmille on oma ohjelma, johon voivat osallis-tua myös perheen isommat sisarukset.
B-poikien Spring Cupissa 18.5.08 on tilaa vielä kolmelle joukkueelle. Vapaat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Salpiksen C-tytöt pelasivat 5.4 Tampereella välierissä paikasta SM-lopputurnaukseen. Tytöt pelasivat joukkueena kauden hienointa peliä ja voittamalla Laihian Luja 1:n ja Euran Raiku 2:n selvittivät tiensä lopputurnaukseen.
SM-runkosarjan viimeinen turnaus pelattiin Joensuussa 16.3.08. C-pojat sijoittuivat omassa lohkossaan toiseksi ja selvittivät siten tiensä välieriin.
Salpis Ry:n poikajoukkueiden valmennuksen periaatteet ja suuntaviivat ovat valmistuneet ja ne on nyt julkaistu.
ESLAn alueleiritystarjonta vuodelle 2008 on runsasta, leirityskalenteriin on tullut useita leirejä lisää.
RSS ATOM