Tervetuloa Salpiksen kotisivuille

Ajankohtaista

Salpiksen juniorivalmentajaksi vuosimallia 2008 on valittu Risto Juurinen. Onneksi olkoon Risto! Lue Riston haastattelu Nuoren Suomen Junnukoutsi-verkkolehdestä lisätiedoista.
F-D-junioreiden valmentaja- ja joukkueenjohtajailta pidetään 25.11.08, ja kaikkien joukkueiden valmentajailta pidetään 09.12.08. Kaikki mukaan!
Salpis ry järjestää kaikille E-C-junioreille tarkoitetun juniorituomarikurssit kahdessa erässä ti 11.11.2008 klo 17.30-20.30 ja ti 18.11.2008 klo 17.30.-20.30 Paikka on Salpakankaan ala-aste (kokoontuminen yläpihalla) Kurssi on ilmainen ja suositellaan jokaiselle. Ilmoita Arto Kantoselle arto.kantonen@sisuauto.com p 040-5434809 pikaisesti kumpaan kurssin osallistut Kiitos
Salpiksen joukkueet siirtyvät hyödyntämään netti-ilmoittautumista joukkueisiin ilmoittautumisessa sekä yhteystietojen päivityksessä. 20.8.08 alkaen kaikki ilmoittautumiset ja yhteystietojen muutokset hoidetaan seuran internet-sivujen kautta.
Salpis ry:n harjoitusryhmät kaudella 2008-2009 löydät näiltä nettisivuilta kohdasta joukkueiden tiedotteet. Kaikki uudet ja nykyiset harrastajat tervetuloa.
Salpiksen nuoret F-pojat voittivat Power Cupissa KULTAA ! F-pojat puursivat ja taistelivat Savonlinnan Kellarpellossa neljä hikistä päivää ja tuloksena oli uskomaton kolmas perättäinen Power Cup-kultamitali ! Toiseksi sijoittui Suonenjoen Vasama ja pronssilla oli Outokummun Partio.
Vuoden valmentajaksi valittiin Risto Juurinen Risto on toiminut aktiivisesti lentopallon parissa jo 80-luvulta lähtien. Kuluvalla kaudella Riston valmentamat C-pojat sijoittuivat SM-kisoissa hienosti viidensiksi. Risto on suunnitelmallisesti kehittänyt itseään valmentajana, josta osoituksena oli, että Risto oli palkintojenjaon aikaan 3-tason valmentajakoulutuksessa. Ristolle onnea menestystä tulevissa myös tulevina vuosina.
C-poikien joukkue saavutti upean viidennen sijan Kuortaneella 19.-20.4.08 pelatussa SM-lopputurnauksessa. Mestaruuden vei näytöstyyliin erääkään häviämättä Seinäjoki Lentis, jännittävien vaiheiden kautta hopealle Loimaan Jankko ja pronssille Mäntyharjun Virkistys. Salpis onnittelee mitalisteja! Viidennellä sijallaan joukkue jatkoi Salpiksen poikien hienoa menestystä SM-sarjoissa: pojilla oli nyt edustus SM-lopputurnauksessa neljättä kertaa peräkkäin. Pojat, olette Suomen viidenneksi paras C-poikien lentopallojoukkue - se on upea saavutus, onneksi olkoon!
Tervetuloa Salpiksen koko perheen liikuntariehaan Vierumäelle su 25.5.2008 Liikuntarieha on tarkoitettu koko perheelle. Vanhemmille on oma ohjelma, johon voivat osallis-tua myös perheen isommat sisarukset.
B-poikien Spring Cupissa 18.5.08 on tilaa vielä kolmelle joukkueelle. Vapaat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
RSS ATOM