Salpiksen 40-vuotisjuhlat jatkuivat ansiomerkkien jakotilaisuudessa to 29.10.2009 jaettiin 27 salpislaiselle ansiomerkit ja muisteltiin menneitä kakkukahvien kera.
Vuosikokous valitsi Timo Korkalaisen jatkamaan puheenjohtajana ja hallitukseen valittiin seuraavat jäsenet: Arto Kantonen (varapj.), Elina Juurinen, Sanna Weidenbacher, Mika Hahl ja Timo Hämäläinen. Varajäseniksi valittiin Johanna Rehula ja Jukka Pohja. Seuran rahastonhoitajana jatkaa Minna Mäkelä ja sihteerinä Juha Varinowski.
Salpiksen B-tytöt voitti 5.12.Valkealassa pelatussa aluemestaruus finaaleissa hopeaa
Salpiksen kultatytöille kunniaa Hollolan Vuoden joukkue on Salpiksen C-tytöt, jotka voittivat SMkultaa.
Salpislaisille luovutettiin Päijät-Hämeen liikunnan (PHLU) ja Suomen Lentopalloliiton ansiomerkkejä torstaina 29.10.2009 seuraavasti:
Salpis juhli 40-vuotista historiaansa lauantaina 10.10.2009 Lahdessa ravintola Lokissa.
Salpis käynnistää koululentopallokerhot 1.9.2009 Hollolan Tiilikankaan, Salpkankaan, Hälvälän ja Pyhäniemen ala-asteilla.
Joukkueisiin ilmoittautuminen ja yhteystietojen päivitys kausi 2009-2010. Kaikki uudet ja vanhat juniorit ja harrastajat ilmoittautuvat netin kautta.
C1-tytöt jatkoivat siihen mihin sm-turnauksessa jäätiin...