Salpiksen lentopallokauden päättäjäiset vietettiin toimintakeskus Manskivessä ma 7.6.2010 .
Salpiksen 97 syntyneet D-tytöt jatkoivat upeita peliesityksiä lentopallon aluesarjan finaaliturnauksessa Hollolassa la 10.4.2010. Todella tasaisessa lopputurnaukseessa kaikki salpislaiset joukkueet saivat neljä ottelupistettä ja mestaruus ratkesi eräpisteillä. Salpis Dance voitti kultaa, Salpis Pop Hopeaa ja Salpis Disco Pronssia
Salpis Hollolasta voitti C-tyttöjen Suomen mestaruuden Varalassa 24.-25.4.2010 pelatussa finaaliturnauksessa. Lauantaina joukkue voitti ensin VaLepan erin 2-0 ja hävisi tulevalle finaalivastustajalle Alajärven Ankkureille erin 2-0.
Salpis ry:n kauden 2009-2010 päättäjäiset ovat ma 7.6. klo 18.00-20.30 Hollolan Manskiven leirikeskuksessa.
Salpiksen 40-vuotisjuhlat jatkuivat ansiomerkkien jakotilaisuudessa to 29.10.2009 jaettiin 27 salpislaiselle ansiomerkit ja muisteltiin menneitä kakkukahvien kera.
Vuosikokous valitsi Timo Korkalaisen jatkamaan puheenjohtajana ja hallitukseen valittiin seuraavat jäsenet: Arto Kantonen (varapj.), Elina Juurinen, Sanna Weidenbacher, Mika Hahl ja Timo Hämäläinen. Varajäseniksi valittiin Johanna Rehula ja Jukka Pohja. Seuran rahastonhoitajana jatkaa Minna Mäkelä ja sihteerinä Juha Varinowski.
Salpiksen B-tytöt voitti 5.12.Valkealassa pelatussa aluemestaruus finaaleissa hopeaa
Salpiksen kultatytöille kunniaa Hollolan Vuoden joukkue on Salpiksen C-tytöt, jotka voittivat SMkultaa.
Salpislaisille luovutettiin Päijät-Hämeen liikunnan (PHLU) ja Suomen Lentopalloliiton ansiomerkkejä torstaina 29.10.2009 seuraavasti: