Salpis ry tarjoaa naisille oman vuoron lentopallon harrastamista varten.
Salpiksen C-tyttöjen Dance-joukkue sijoittui hienosti aluemestaruushopealle Kotkassa viikonloppuna pelatussa lopputurnauksessa
Salpiksen 96-97 C-tytöillä on syksyn aluesarjassa ollut mukana kolme joukkuetta Salpis Disco, Salpis POP ja Salpis Dance.
Toni Sedergren on valittu Salpikseen uudeksi seuratyöntekijäksi 1.9.2010 alkaen. Tonin vastuulle tulee pääasiassa koululentopallokerhojen vetäminen ja junioreiden valmentaminen. Lisäksi hän toimii lisäapuna tarvittaessa muille ryhmille ja tekee yleistä seuratyöntekoa.
ETLARIN KOULULENTOPALLOKERHOT Salpis ry:n järjestämät koululentopallo kerhot pyörähtävät käyntiin Hollolassa Hälvälän, Tiilikankaan ja Salpakankaan ala-asteilla sekä Lahdessa Kivimaan ja Jalkarannan ala-asteilla 1.9.2010.
Junnu Beach Volley -turnaus 31.7.2010 Messilä, Hollola
Salpiksen lentopallokauden päättäjäiset vietettiin toimintakeskus Manskivessä ma 7.6.2010 .
Salpiksen 97 syntyneet D-tytöt jatkoivat upeita peliesityksiä lentopallon aluesarjan finaaliturnauksessa Hollolassa la 10.4.2010. Todella tasaisessa lopputurnaukseessa kaikki salpislaiset joukkueet saivat neljä ottelupistettä ja mestaruus ratkesi eräpisteillä. Salpis Dance voitti kultaa, Salpis Pop Hopeaa ja Salpis Disco Pronssia
Salpis Hollolasta voitti C-tyttöjen Suomen mestaruuden Varalassa 24.-25.4.2010 pelatussa finaaliturnauksessa. Lauantaina joukkue voitti ensin VaLepan erin 2-0 ja hävisi tulevalle finaalivastustajalle Alajärven Ankkureille erin 2-0.
Salpis ry:n kauden 2009-2010 päättäjäiset ovat ma 7.6. klo 18.00-20.30 Hollolan Manskiven leirikeskuksessa.