Salpiksen seurapäivää vietettiin kauniissa kesäsäässä Pajulahden urheiluopistolla su 6.5. 2018. Noin 60 salpislaista osallistui aktiivisesti päivän ohjelmaan. Päivä kruunasi kauden 2017-2018 palkintojenjako.
Salpis ry:n vuosikokouksen pöytäkirjan ja tilinpäätöksen löydät
Joulukuusen hinta on 40 €. Kotiinkuljetus Lahden ja Hollolan taajama-alueella Lahtipassilla veloituksetta ja ilman Lahtipassia 5 €. Tilaukset ennakkoon su 17.12. asti. Toimitamme kuuset ke 20.12.2017 klo 17-21 välillä kotiin. Kerrothan tarkan osoitteen ja puhelinnumerosi. Käteismaksu. Varaathan tasarahan. Kiitos. Tilaukset ja lisätiedot sähköpostilla kuuset@salpis.fi tai p. 0400 910 376. Kuusien tuotto käytetään lasten ja nuorten liikunnan ja lentopallon hyväksi.
Mukana turnauksessa Salpis, Espoon Lentis ja Ylöjärven Ryhti
Salpista vastaan tulee Vehniän Wartti
Salpista vastaan tulee JyLe (J:kylä)
N2-joukkueen ensimmäinen kotipeli su 8.10 klo 16 Heinishallissa. Verkon toisella puolella KoLe-57 (Kouvola).
Hei! Nyt kaikki seurastamme junnut ja vanhemmat lähtekää seuraamaan Salpiksen miesten ja naisten pelejä kotipelejä aitiopaikalta livenä paikanpäällä joko Heinishallissa tai Salpahallissa. Seuratkaa ilmoittelua ja liittykää Facebookissa Salpisryhmään jolloin saatte tarkemmat tiedot helposti. Nyt sunnuntaina 1.10. Salpiksen M2 vastassaan Oripään urheilijat Salpahallissa klo 16-18. Seuraavana sunnuntaina 8.10. Salpiksen N2 vs KoLe57 Heinishallissa klo 16-18. Tervetuloa!
Vuoden juniorivalmentajaksi Kimmo Ja Annika Mäkinen Salpiksen vuoden juniorivalmentajana palkittiin kaksikko Kimmo ja Annika Mäkinen. Kauden 2016-2017 valmentajan valitsi ­­­­­­­­­­­­­Veli-Pekka Jormakka, hän sai itse vastaavan huomionosoituksen vuonna 2016. Varmasti jokainen seuratyöntekijä ansaitsee kiitoksen, mutta vuoden valmentajapalkinto annetaan vain yhdelle. Kimmo ja Annika valmensivat yhdessä nuorta C-tyttöryhmää. He ovat omistautuneita lajille tehneet ahkerasti töitä lentopallon eteen. Kimmolle ja Annikalle onnea ja menestystä tulevissa myös tulevina vuosina.