Salpista vastaan tulee JyLe (J:kylä)
N2-joukkueen ensimmäinen kotipeli su 8.10 klo 16 Heinishallissa. Verkon toisella puolella KoLe-57 (Kouvola).
Hei! Nyt kaikki seurastamme junnut ja vanhemmat lähtekää seuraamaan Salpiksen miesten ja naisten pelejä kotipelejä aitiopaikalta livenä paikanpäällä joko Heinishallissa tai Salpahallissa. Seuratkaa ilmoittelua ja liittykää Facebookissa Salpisryhmään jolloin saatte tarkemmat tiedot helposti. Nyt sunnuntaina 1.10. Salpiksen M2 vastassaan Oripään urheilijat Salpahallissa klo 16-18. Seuraavana sunnuntaina 8.10. Salpiksen N2 vs KoLe57 Heinishallissa klo 16-18. Tervetuloa!
Vuoden juniorivalmentajaksi Kimmo Ja Annika Mäkinen Salpiksen vuoden juniorivalmentajana palkittiin kaksikko Kimmo ja Annika Mäkinen. Kauden 2016-2017 valmentajan valitsi ­­­­­­­­­­­­­Veli-Pekka Jormakka, hän sai itse vastaavan huomionosoituksen vuonna 2016. Varmasti jokainen seuratyöntekijä ansaitsee kiitoksen, mutta vuoden valmentajapalkinto annetaan vain yhdelle. Kimmo ja Annika valmensivat yhdessä nuorta C-tyttöryhmää. He ovat omistautuneita lajille tehneet ahkerasti töitä lentopallon eteen. Kimmolle ja Annikalle onnea ja menestystä tulevissa myös tulevina vuosina.
Salpiksen lentopallokauden päättäjäisiä vietettiin kauniissa syyssäässä Siikaniemen leirikeskuksessa ti 5.9. 2017. Noin 70 salpislaista nautti kauniista säästä, pihapelistä ja grillimakkarasta sekä pullakahvista. Illan kruunasi kauden 2016-2017 palkintojenjako.
Naarasleijonat Helsingistä saapuvat terotetuin kynsin Salpiksen vieraaksi keskiviikkona 19:00 alkaen Salpahallissa.